Veelgestelde vragen

Moet ik een account aanmaken om te bestellen?

Dit is niet verplicht. Bij het afrekenen krijg je de mogelijkheid ook als gast een bestelling te plaatsen.  Wel verlopen je bestelling bij een volgend bezoek sneller wanneer je gelijk een account aanmaakt.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Bij het kopje “Mijn account” heb je de mogelijkheid om je wachtwoord aan te passen. Klik op “Lost your password”  en vul je e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Als je na deze stap bent ingelogd kun je in je account je wachtwoord eventueel wijzigen.

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten, wat nu?

Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Indien je e-mail adres niet meer actief is, adviseren wij een nieuwe account aan te maken.

Welke betaalmethoden zijn er?

Çanta biedt een aantal mogelijkheden om te betalen voor je bestelling: Paypal, iDeal, creditcard.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Dat kan! Tijdens het bestelproces kan je in het kopje “verzend naar ander adres” het adres invullen waar je bestelling heen moet. Wil je iemand een Çanta kado geven of bestel je voor iemand anders? Vermeld dit dan bij bestelnotities.

Bezorgen jullie ook naar het buitenland?

Wij verzenden naar België, Duitsland en Luxemburg. Hier geldt wel een ander tarief voor.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

Voor bestellingen binnen Nederland hanteren wij een standaard verzendtarief van €3,50. Bij bestellingen boven de €35 verzenden wij jouw bestelling gratis. Bestellingen naar België, Duitsland en Luxemburg geldt een standaard tarief van €8,95. Bij bestellingen boven de €60 verzenden wij jouw bestelling gratis.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk op de post te doen. Er wordt gestreven bestellingen voor 16:00 nog dezelfde dag op de post te doen. Wij werken samen met Post NL. Dit betekent dat jouw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bij je bezorgd wordt.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Niet tevreden over je product? Je hebt tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling de mogelijkheid aanspraak te doen op het recht van herroeping. Dit doe je door ons te mailen op info@cantabags.nl. Dit kun je aan de hand van ons modelformulier doen. Het formulier kan als voorbeeld worden genomen en is niet verplicht. Het formulier vind je op pagina Verzenden & Retourneren. We stellen het op prijs als je de zending in originele staat met handlabel retourneert. Nadat we je geretourneerde bestelling in goede staat hebben ontvangen, storten we de kosten van je bestelling, inclusief eventuele verzendkosten, op desbetreffende rekening terug. De retourkosten vallen hier niet onder.  Een uitzondering op het recht van herroeping zijn tassen speciaal gemaakt naar jouw wensen.

Kan ik mijn totebag in de was doen?

Wij adviseren je (stoffen) totebag niet in de was te doen, omdat wij veel verschillenden stoffen gebruiken die niet allemaal getest zijn. Bij zichtbaar vuil of vlekken voorzichtig in lauw water met de hand wassen.

Past mijn bestelling door de brievenbus?

Er past 1 totebag in onze verzendenveloppen/verzenddozen die door je brievenbus kan en dus hoef je niet thuis te blijven. Bij meerdere tassen per bestelling wordt dit als pakket bezorgd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Op het moment dat je bestelling door de koeriersdienst is overgenomen ontvang je een Track & Trace code per mail. Hierop kun je je bestelling volgen.